Gepost Door & Gearchiveerd onder voorbeelden.

Misschien weet je nog niet wat loom figuurtjes zijn. Dan is het goed om eerst te vertellen wat loom figuurtjes nu precies zijn. Het zijn figuurtjes die gemaakt worden van loom. Loom is een soort elastiekje. Door meerdere elastiekjes door middel van een speciale vlechttechniek aan elkaar te weven, kan je een figuurtje maken. Ook is het mogelijk om een armbandje te maken. Er kunnen allerlei soorten figuurtjes en armbandjes gemaakt worden. Dat komt namelijk omdat het weven met de elastiekjes erg gemakkelijk gaat. Met behulp van een speciaal bord wordt het weven erg gemakkelijk.

loom figuurtjes

Grote diversiteit aan loom figuurtjes

De diversiteit aan loom figuurtjes is zeer groot. Het is niet mogelijk om alle loom figuurtjes op te noemen, omdat het er gewoon teveel zijn. Enkele voorbeelden zijn: een kikker, een boom, een snoepje, een banaantje, een pinguïn, een hondje, een huisje en ga zo maar door. Met de loom elastiekjes kunnen tal van figuurtjes worden gemaakt. Er zijn al heel wat mensen die figuurtjes hebben gemaakt. Bekijk eens de foto’s. De foto’s kunnen je een goede indruk geven van welke figuurtjes je allemaal kunt maken. Je kunt dan proberen om de figuurtjes te maken.

Zelf loom figuurtjes maken

Als je loom figuurtjes hebt gezien, doe je er goed aan om zelf aan de slag te gaan. Als je nog niet zo vaak hebt gewerkt met loom, kan je er voor kiezen om Youtube video’s van loom armbandjes te bekijken. In deze video’s wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een mooi loom figuurtje kunt maken. Als je de video helemaal opvolgt, kan je de mooiste figuurtjes maken. Het is erg leuk om met loom bezig te zijn. Iedere keer weer kan je een ander figuurtje maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>