Gepost Door & Gearchiveerd onder maken.

Het is mogelijk om allerlei mooie creaties met loom bands te maken. Kinderen zijn erg creatief en zullen daardoor de mooiste ontwerpen weten te maken van de loom bands. Wanneer je een de slag gaat met de elastiekjes, is het aan te raden om je eigen creativiteit zijn gang te laten gaan. Op deze manier is het mogelijk om allerlei mooi bandjes en figuren te maken. Zo kan je natuurlijk allerlei verschillende kleuren uitproberen, maar je kunt er ook voor kiezen om op andere manieren te vlechten. Zo kan je een bandje maken van enkele elastiekje, maar je kunt er ook voor kiezen om dikkere bandjes van meerdere elastiekjes te maken.

Loom armbandjes maken

Je kunt natuurlijk tal van armbandjes met de loom bands maken. Er zijn al vele creaties gemaakt. Als je daar naar kijkt kan je een indruk krijgen van wat voor armbandjes andere mensen met de loom bands maken. Zo kan je variëren met de kleur en met de manier waarop je de bandjes kunt vlechten. Maar er zijn verschillende soorten loom bandjes te koop, waardoor het dus mogelijk is om allerlei stijlen te maken van de loom bands. Daarnaast is het mogelijk om dunne varianten van de loom bandjes te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om dikke armbandjes te maken. Je hebt dan wel meer elastiekjes nodig.

Figuurtjes van loom bands

Naast het maken van armbandjes van loom bands, kan je er ook voor kiezen om figuurtjes van loom bands te maken. Je kunt allerlei figuurtjes te maken. Je kunt je een ijsje op een stokje maken, maar je kunt ook voor een diertje kiezen. Je kunt ook bijvoorbeeld een paardje maken. Er zijn erg veel creaties mogelijk. Er zijn speciale video’s die je leren hoe je een mooi figuurtje van loom bands kunt maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>