Loom hondjes
Met loom kunnen tal van figuurtjes en armbandjes gemaakt worden. Een van deze figuurtjes is het hondje. Het is erg leuk om een loom hondje te maken. Je kunt een hondje van allerlei kleuren maken, maar je kunt ook een loom hondje van slechts een kleur maken. Daarnaast kan je allerlei creaties los laten op het hondje. Dankzij de loom elastiekjes kan je namelijk telkens weer aan ander hondje maken. Veel mensen vinden het erg leuk om een hondje van loom te maken. Het is voor veel mensen dan ook een echte uitdaging.

Loom hondje maken

Het maken van een loom hondje is nog best wel lastig. Het is allereerst belangrijk om te weten wat je er voor nodig hebt. Natuurlijk moet je een aantal loom elastiekjes hebben. Daarnaast kan je een bord gebruiken om de elastiekjes te weven. Je kunt het ook doen met je handen, maar dat is wel wat lastig. Door middel van een speciale vlechttechniek kan je de elastiekjes aan elkaar verbinden. Als je dit op een goede wijze doet, kan je een hondje vormen. Je kunt allerlei elastiekjes gebruiken. Er zijn namelijk vele soorten elastiekjes. Dankzij de vele soorten elastiekjes is het mogelijk om veel verschillende soorten hondjes van loom te maken.

Video loom hondje

Soms kan het zijn dat het je even aan inspiratie ontbreekt. Dat is niet erg, want andere mensen kunnen je namelijk inspireren. Er zijn namelijk tal van Youtube video’s die je kunt bekijken en waarvan je ideeën op kunt doen. Ook zijn er video’s waarin hondjes gemaakt worden. Op deze manier wordt het dus erg gemakkelijk om een loom hondje te maken. In de video wordt dan precies uitgelegd hoe je een hondje moet maken.