Gepost Door & Gearchiveerd onder maken.

Loom bandjes maken, het is tegenwoordig erg populair. Veel kinderen zie je bezig met allerlei kleine elastiekjes. Ze maken er mooie creaties van. Bijvoorbeeld een leuk armbandje of een mooi diertje. Dankzij de vele kleuren is het mogelijk om de mooiste creaties te maken. Maar hoe kan je nu eigenlijk loom bandjes maken? Er zijn namelijk verschillende soorten loom bands verkrijgbaar. Zo verschillen ze niet alleen in stijl, maar ook bijvoorbeeld in de grootte van de opening.

Loom bandjes maken

Het maken van loom bandjes, vergt enige oefening. Als je goede looms hebt, bestaan deze meestal uit 3 rijen. Deze kan je verbinden met elkaar door middel van de koppelstukken. Als je kiest voor een goedkoper bord om op te werken, zijn in veel gevallen de koppelstukken een stuk minder sterk. Het is dan vaak niet mogelijk om ingewikkelde creaties te maken. Het is zelfs mogelijk dat ze de bandjes krom trekken. Je kunt ook voor vaste loomborden kiezen. Je kunt daarmee echter niet alle loom bandjes maken, omdat ze niet verstelbaar zijn. Wanneer je graag indrukken op wilt doen van wat andere mensen hebben gemaakt, kan je kijken in de verzameling van onze creaties.

Elastiekjes om loom bandjes te maken

loom bandjes elastiek Als je graag loom bandjes wilt maken, heb je natuurlijk elastiekjes nodig. Deze elastiekjes kan je in elkaar vlechten om er zodoende een bandje van te maken. Het is ook mogelijk om een figuurtje te maken. Er zijn vele figuurtjes die gemaakt kunnen worden. Je kunt deze maken met je handen, maar je kunt er ook een bord voor gebruiken. De elastiekjes om loom bandjes te maken zijn niet duur, waardoor je dus een flinke verzameling van de elastiekjes kunt hebben. Hiermee kan je de mooiste creaties maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>